Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Linkek

Statisztika

Csaj srác arány:
Csajok:
18 elfogadott + 7 beregisztrált
Srácok:
15 elfogadott + 3 beregisztrált

Csoportok aránya:
Igazgatók és házvezetők: 4
Tanárok: 6
Butom ház: 5
Prum ház: 5
Kaladlo ház: 6
Grubs ház: 3
Halálfalók: 4
Varázslók: 1
Boszorkányok: 0
EJK: 2

Fajok aránya:
Vámpírok: 4
Vérfarkasok: 2
Vélák: 5

Hírek

Korlátozás:
Nincs jelenleg minden nemű korú és fajú karakter alkotható

200x320

ET megírásának határ ideje:
2 hét, ha ezt nem tudod betartani jelezd a vezetőség valamelyik tagjának üzenetben.

Adminok

Büszkeségeink

Nincsenek aktuális eredmények!
Legutóbbi témák
» Világleírásunk
Iroda - Page 1 Icon_minitimeSzomb. Márc. 08, 2014 11:38 pm by Miriam Johnson

» >>You want to kill me...
Iroda - Page 1 Icon_minitimeCsüt. Jún. 13, 2013 7:15 pm by Vendég

» The Walking Dead FRPG
Iroda - Page 1 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 13, 2013 4:53 am by Miriam Johnson

» Képfoglaló
Iroda - Page 1 Icon_minitimePént. Ápr. 05, 2013 9:34 am by Hardwin Schulz

» Színfogaló
Iroda - Page 1 Icon_minitimePént. Ápr. 05, 2013 9:33 am by Hardwin Schulz

» Hardwin Schulz -soon
Iroda - Page 1 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 04, 2013 8:39 am by Anolia Torn

» Palmwoods
Iroda - Page 1 Icon_minitimeSzer. Ápr. 03, 2013 2:53 am by Miriam Johnson

» Period of Darkness
Iroda - Page 1 Icon_minitimePént. Márc. 29, 2013 9:32 am by Mesélő

» Szenvedélyes élet
Iroda - Page 1 Icon_minitimeKedd Márc. 12, 2013 7:58 am by Miriam Johnson

» Our Diaries
Iroda - Page 1 Icon_minitimeSzer. Feb. 06, 2013 5:50 am by Jake Johnson

Chat

Megosztás

Iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Anolia Torn

Anolia Torn
Hozzászólások száma : 254
Regisztráció : 2012. Jan. 18.
Kor: : 33

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeCsüt. Május 10, 2012 8:46 am

A JÁTÉKTÉR SZABAD!
Vissza az elejére Go down
https://atorn.hungarianforum.com
Admin
Anolia Torn

Anolia Torn

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeVas. Ápr. 15, 2012 7:50 am

* Kissé furán reagál arra amit mondok. Nem mondja, de van valami amit titkol. Ismerem annak a jeleit ha valaki hazudik. Minden válaszára csak némasággal figyelek. Végig a tekintetét figyelem. Érzem és tudom, hogy valami van. De hát mit tudok én tenni ha nem mondja el. tudom milyenek a gyerekek. Nem rég még én is az voltam. Nagyot sóhajtok és újra leülök az író asztalom mögé. *
- Menjél nyugodtan. De aztán csupa jót halljak ha megkérdezek valakit a faluból. * mosolyodom el, hisz nekem is kell egy kis oldás a sok feszültség után. *
- Szia. * teszem hozzá még és máris neki állok a levélnek. bízom Miriben és nem fog csalódást okozni érzem. Már megint az én jó megérzéseim. Legtöbbször beválnak…hát éppen most mér ne. *
4. évfolyam
Miriam Johnson

Miriam Johnson
Hozzászólások száma : 54
Regisztráció : 2012. Jan. 25.
Kor: : 31

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeVas. Ápr. 15, 2012 6:46 am

* Hirtelen Lia arca megváltozott mikor Mirit meglátja. Megkönnyebbülhetett, amiért nem olyan súlyos dolog miatt zavarják. *
- Sajnálom! Mindig elfelejtem, hogy megengedted. De, ígérem, megpróbálom megjegyezni. Oh! Köszönöm. - * Majd ahogy Lia megengedte le is ül a kanapéra. * - Én nagyon szeretem a teát. Kár pedig szívesen hoztam volna neked is. Rendben nem megyek. - * Hirtelen kezd megijedni. Nem érti, mit akarhat mondani Lia. *
- Lia… Megérteni megértettem, de… - * Hirtelen minden szava megáll. Nem tudja befejezni mondatát. Hiszen ő is tudja, ha elmondja Liának az igazságot, akkor nem fogja kiengedni, de ha nem mondja el, akkor bűntudata lesz. De, ha még is úgy dönt, hogy elmondja akkor Jake is megtudja és ha Jake megtudja, akkor haza kell mennie, ha meg haza kell mennie, akkor vége. *
- Tudom Lia, hogy milyen világot élünk és megígérhetem, hogy betartom, amit mondtál. - * Hirtelen döntés, de megtette, nem beszélt Thonyról és ezzel nem hozta veszélybe őt sem és magát sem. *
- Rendben! Megértettem és megígérem. Ígérem, vigyázok magamra. - * Hirtelen nagyon nagy bűntudatot kezd érezni. Meg is ijed egy kicsit Liától. Attól, hogy lebukik és Thony is bajba kerül. Hiszen jobban félti Thonyt mint magát. *
- Teljes mértékben! Renden elérhető közelben marad a pálcám. Most már elmehetek? * Fel is áll a kanapéról és elindul az ajtó felé. *
- Köszönök mindent! Viszlát! - * Majd kinyitja az ajtót!
Admin
Anolia Torn

Anolia Torn

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeVas. Ápr. 15, 2012 4:09 am

* Mikor belép a hölgy az ajtón elmosolyodom. A fiatalabbik Johnson. Micsoda meglepetés. Biztos megint le akar menni a faluba. Mostanság elég gyakran jár oda. egy nagy levegő vétel után, nyugodt és szelíd hangon válaszolok neki. *
- Neked is szia. De már ezerszer megkértem, hogy négyszemközt hívj Lianak nyugodtan. Gyere ülj le. * tekintetem egy kis fotelre siklik majd vissza a lányra. *
- Teát nem kérek köszönöm. Azt csak nagyon ritkán iszom. Igazad van az a tea amit ott csinálnak isteni. Tudod mit kiengedlek. De még ne menny. * fölállok és az ablakhoz sétálok. Kinézek a falu felé. Mintha csak az ablakkal társalognék úgy kezdek el beszélni megint. *
- Van egy feltételem. Akik nem valamilyen bolt tulajdonos, vagy olyan ember akit nem egy tanár vagy egy házvezető mutatott be neked, nem állsz szóba. Ha bármilyen idegen oda megy hozzád és nem száll le rólad. Akár erőszakkal is folyamodhatsz ellen, de ne menj el idegenekkel és ne is beszélj senki ismeretlennel. Megértetted amit mondok? Remélem, hogy igen. Jól tudod milyen világot élünk mostanában. Még a barátokban sem bízhatunk meg teljesen. Ki tudja ki barát és ki ellenség. Vigyáznunk kell magunkra, de legfőképpen egy másra. Minél többen kell egymásnak lennünk, hogy erősebbek legyenek. A sötét oldal hívei mindig is a magányból húzták ki a legjobbat. De csak nekik volt jó. * megfordulok és egy lépést odébb megyek. a falnak dőlve szigorú pillantást vetek a lányra. *
- A pálcádat mindenképp rakd elérhető helyre. És most ismét megkérdezem. Megértetted azt amit mondtam? * jól tudom, hogy ez számára kissé nyomasztó, de ezt muszáj. Nem akarom se megijeszteni se semmi ilyesmit. Csak féltem, ahogy bármelyik embert aki egyáltalán tudja, hogy ki vagyok, eddig mit tettem és nem a sötét oldalon áll. *
4. évfolyam
Miriam Johnson

Miriam Johnson

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeVas. Ápr. 15, 2012 3:44 am

* Halja az ajtó mögül, hogy mehet és azonnal be is megy. Belép és látja, hogy az igazgatónő nagyon ideges. Elkezd ő is idegeskedni. *
~ Mi van, ha nemet mond! Úristenem, kérlek, hogy most mondjon igent és akkor jó lány leszek, többet nem leszek rossz és figyelek, az órákon meg nem levelezek, és idegenekkel nem beszélgetek, meg nem leszek idegesítő. ~
- Jó napot igazgatónő! Azzal a kéréssel fordulok önhöz, hogy szeretnék kikérőt kérni. Körbe szeretnék nézni a városban. - * Mikor elmondja, mondandóját megkönnyebbül. *
~ Na, túlestem rajta. Hála égnek. Azt hittem nem bírom kinyögni. De, még csak most jön a java. Ha nemet mond, akkor mit csinálok? ~
- Tudom mostanában sokszor szoktam kikérőt kérni, de nagyon szeretem a várost. Meg hát a Puppi teaházi teánál nincs is jobb. Már szinte függővé tett. Minden nap a tea ízével a számban ébredek.
Szóval, ha nem lenne gond, akkor ki engedne? Persze Jake tanár úrral már beszéltem! Ha ön is szeretne egy teát magának is hozok. - * Próbál bevágódni az igazgatónőnél. *
Admin
Anolia Torn

Anolia Torn

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeVas. Ápr. 15, 2012 3:31 am

* Nem elég, hogy korán keltem és még csak neki se kezdtem igazán a munkának, valami gond is van a faluban. Az íróasztalomnál ülök és mereven bámulok egy üres pergament. A tollat az asztalnak ütögetem, mivel nagyon ideges vagyok. Mikor épp belekezdenék a levél írásába, valaki kopog. Leteszem a tollat nagyot sóhajtok. Tudhattam volna, hogy ez lesz. *
- Szabad. * mondom és kíváncsian várom, hogy ki kopogott az előbb. Nem tudom, hogy mit akar és, hogy miért de a legjobb az lesz, hogyha minél hamarabb igent mondok arra amit akar vagy nemet. A helyzettől függ, hogy hogyan rendezem le. Nincs időm és most hangulatom se semmi hülyeségre. Csak adja az Isten, hogy nem valamelyik tanulóval van baj. Sőt a lehető legjobban remélem, hogy nem Elievel van a gond. *
~ Lia nyugi. Ezt gyorsan lerendezed és behuppansz a kádba egy jó meleg fürdőre. egy jó kávéval. ~ * nagyot sóhajtok ismét, fejemet hátra, döntöm szememet lecsukom. Ezen tényleg túl esek és mára már föl adom a munkát. *
4. évfolyam
Miriam Johnson

Miriam Johnson

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeVas. Ápr. 15, 2012 3:20 am

* Elindul a hálókörzetéből. A ruháján már látszik, mit szeretne elérni. Akár mennyire is mondogatja magában, hogy nem érez Thony iránt semmit még is hiányzik neki. Megy és megy nem is figyel oda a gondolatai más hova viszik. Izgul, ki ne derüljön hova megy és azért is, hogy az igazgatónak nem-e tűnik, fel menyit megy ki. *
~ Jesszusom, ha Jakei megtudja, akkor nekem végem. Remélem, az igazgatónő nem kérdezi meg miért, vagy, hogy miért megyek ki ennyiszer. Na, akkor mit mondok majd neki? Hiányzik! Napok óta nem is hallottam felőle semmit. Még csak egy levelet sem írt nekem. Nagyon haragudhat. De, nem tudom, hogy játszik csak vagy komolyan gondolja, hiszen halálfaló. Lehet, csak kihasznál, hogy meg környékezzen itt valakit. Ez még meg is történhet. Nem akarok megint csalódni. Annyit szenvedtem már a hülye fiúk miatt. ~
* Oda ér az igazgató nő irodájának ajtaja elé. Vesz egy nagy levegőt. Bekopog. *
~ Istenem, most segíts meg. Ha nem enged ki, akkor mi lesz. Bár nagyon kedves meg minden, de akkor is. Ez már túl feltűnő és amúgy is tudja, hogy mikor hazudok ~

Mesélő
Mesélő

Mesélő
Hozzászólások száma : 80
Regisztráció : 2012. Feb. 19.

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeSzomb. Márc. 03, 2012 7:33 am

Az igazgató asztalán egy levél jelenik meg, melynek feladója névtelen, bár Lia jól tudja ki küldte.

Kedves Anolia!

A mai napon úgy este fél nyolc után meg fog érkezni egy tanár. Jó lenne ha lejönnél érte. Gondoltam szólok: G.G.

Miután Lia elolvassa a levelet elindul a tanárért. Ruhájára fölkap egy [You must be registered and logged in to see this link.], és leindul szép lassan nagy mosollyal arcán az új jövevényért.
Tanár
George Meer

George Meer
Hozzászólások száma : 19

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 3:45 am

* Csak mosolyog drágaságára és hallgatja. *
- Ne is kérdezd. Hát igazából semmi komoly, csak ők maguk nem tudták megoldani. De most már jobban, hogy átölelhetlek. * majd meg is teszi, amit mondott. Majd kisebb vigyor jelenik meg arcán. *
- Jól van na. Akkor majd a kaja után. ~ cukikám ~ * az utolsó szót csak gondolatban teszi hozzá, bár Lia mindig érzi hogyha ilyet tesz, hisz ő se hülye. *
- Rendben megvárlak itt. * követi szerelmét a konyha bejáratáig majd befut a hálószobába és kitudja honnan, előkap egy kis dobozt majd vissza rohan az étkezőbe és az ékszeres dobozt az ő ajándéka mellé rakja. Majd mikor kedvese vissza tér megszólal. *
- Neked is van valami, de te ugyan akkor kapod meg mint én. * rámutat az említett dobozra, hogy Anolia tudja miről beszél. *
Admin
Anolia Torn

Anolia Torn

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 3:20 am

//olvadás//

* Hallja ahogy nyílik az ajtó, majd megpillantja Georgot is. *
- Szia! Hát nélküled pocsékul. Na és neked? Mi történt Stornban? * alig, hogy kimondja-e szavakat, kap egy ölelést majd egy csókot nyomnak szájára. Aztán észre veszi a sunyi pillantást. *
- Na na! Azt csak az ebéd után kapod meg! * gyengéd mosoly jelenik meg arcán, mivel nem akar ő, semmi jónak az elrontója lenni, de most muszáj azt csinálnia egy darabig. *
- A pezsgő a hűtőben van. Máris hozom. * el is indul a konyha felé, de előtte puszit nyom vőlegénye arcára. Pár pillanat múlva már vissza is tér az étkezőbe egy pezsgővel a kezében. *
Tanár
George Meer

George Meer

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeKedd Feb. 14, 2012 4:34 am

//fagyasztás//
Tanár
George Meer

George Meer

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeKedd Feb. 14, 2012 4:24 am

//13 órakor//

* Előveszi kulcsát és nyitja az ajtót. Mikor bemegy ledobja cuccát és felesleges ruháit a kanapéra. Majd megpillantja az ebédet és drága egyetlenét. *
- Szia Lia! Hogy telt a napod?
* Oda sétál a nőhöz, átöleli, majd egy kis csókot nyom szájára. Már sokkal boldogabb, hogy itt lehet, a szeme fényével. Még egyszer megszorongatja barátnőjét, persze gyengéden mikor meglát az asztalon egy ajándékot. Szeme sunyin "felvillan". *
~ Lehet, hogy megkértem ne vegyen ajándékot de valahogy még is csak jobb így. ~
- Na de együnk, mert éhen halok... de várjunk hol a pezsgő? Anélkül nem kezdjük el tuti! * Miközben pillantása vissza tér Liára, egy különös mosoly jelenik megarcán, mely neki szívdöglesztően áll. *
Admin
Anolia Torn

Anolia Torn

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeKedd Feb. 14, 2012 4:12 am

//reggel//

* Lia fölébred. Ránéz az órára és látja, hogy 9 óra van. Majd oldalra fordítja fejét és vőlegényét keresi. De George helyén csak egy cetlit talál, melyen ez az üzenet áll: El kellet mennem gyors a faluba, mert valami gond van. Ígérem ebédre vissza érek. Puszil: a te George-id. Mikor elolvassa elhúzza száját. *
~ Logikus, hogy az én kis lükém valentin napon és egyben a születés napján dolgozik. Na de inkább ne kiállok főzni. ~ * kipattan az ágyból fölöltözik, majd kirohan a konyhába. Gyors összedob pár melegszendvicset, amit meg is eszik, Aztán elmosogat és neki áll komolyan főzni. *

//13 órakor//

* Az ebéd kész. Megterített már csak vőlegénye hiányzik. Már egy csinosabb ruhába is átöltözött és előkészítette, barátja ajándékát. *
Admin
Anolia Torn

Anolia Torn

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitimeKedd Feb. 14, 2012 3:52 am

Ajánlott tartalom

Iroda - Page 1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iroda   Iroda - Page 1 Icon_minitime

Iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Anolia Torn és George Meer lakása-