Hozzászólások száma : 14 Regisztráció : 2012. Mar. 18. Kor: : 35 Tartózkodási hely : Storn falu
Tárgy: Re: Keresem… Vas. Okt. 21, 2012 5:35 am
Keresem…
… az átváltoztatóm
Név: Kevin ____ Kor: 234, kinézetre 21 Faj: vámpír Nem: férfi Kinézet: pb szerint Jellem: szabadon írható, de azért ne legyen kedves Kapcsolat: ő az átváltoztatóm, jelenleg csak ilyen kapcsolatban vagyunk Play by: Chris Evans Egyéb: 2008-ban találkoztam vele, és az ujjai köré csavart. elvitt magához, és átváltoztatott. Azóta nem láttam. Viszont most feltűnt Storn környékén. Nem tudom, hogy miért jött vissza, de elhatározott célja, hogy letesztelje milyen is lettem. Várom az első oylan találkozást amikor beszélgetünk egyet és nem csupán verekszünk.
Admin
Jake Johnson
Hozzászólások száma : 103 Regisztráció : 2012. Jan. 18. Kor: : 36 Tartózkodási hely : Torn
Tárgy: Re: Keresem… Hétf. Okt. 01, 2012 7:14 am
Kersem átváltoztatomat!
Név: Rád van bízva mert én nem tudom! Kor: 20 Faj: vámpír Rang: halálfaló Nem: nő Kinézet: kép alapján Jellem: rád van bízva Kapcsolat: Nem ismerem, szóval semmilyen,de a beleegyezésem nélkül tett vámpírrá tehát nem túl jó! Played by: Nina Dobrev
Megérkezett!
4. évfolyam
Carl Plims
Hozzászólások száma : 24 Regisztráció : 2012. Apr. 09. Kor: : 30 Tartózkodási hely : Torn varázslóképző
Tárgy: Re: Keresem… Pént. Szept. 28, 2012 8:11 am
Keresem…
… az öcsém
Név: Fill Plims Kor: 15 Faj: ember Évfolyam: 1. évfolyam Nem: férfi Kinézet: pb szerint Jellem: kissé gyerekes, de kedves és nagyon humoros Kapcsolat: mondhatni jó, de mostanában egyre kevesebbet beszélünk Play by: Liam Payne Egyéb: - … Evangelinet
Név: Evangeline ______ Kor: 18 Faj: ember Évfolyam: 4. évfolyam Nem: nő Kinézet: pb szerint Jellem: kedves, mosolygós kissé félénk lány. Sok barátja van, és mindenkinek segít még ha az illető nem is akarja Kapcsolat: egyenlőre semmien Play by: Dianna Agron Egyéb: nem igazán beszéltem vele a négy év alatt, de mostanában próbál egyre közelebb lenni hozzám. Mindig köszön, beszélgetni próbál. Nem tudom miért vállalkozik Megérkezett
A hozzászólást Carl Plims összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 21, 2012 2:57 am-kor.
Házvezető
Lucy Danayt
Hozzászólások száma : 9 Regisztráció : 2012. Mar. 18. Kor: : 35 Tartózkodási hely : Storn falu
Tárgy: Re: Keresem… Pént. Szept. 28, 2012 7:40 am
Keresem…
… a vámpírt aki rám szállt
Név: Nick _____ Kor: 25 kinézetre, igazából 102 Faj: vámpír Nem: férfi Kinézet: pb szerint Jellem: nem épp az a kedves típus, de nagyon udvarias, az biztos. Kedvenc szórakozása az ölés, és valahogy mostanában az én üldözésem… Kapcsolat: hát ha lehet azt kapcsolatnak nevezni, hogy valamiért rám szállt akkor mondhatom hogy nagyon is rossz! Play by: Shia LaBeouf Egyéb: Azért üldöz engem már vagy egy hónapja, mert a nővéremnek hisz. Egyszer beszéltünk de az sem volt sok és nem is egy tartalmas beszélgetés volt. Kezdek tőle félni ez az igazság. A nővérem vagy két éve összeverekedett vele, de Nick ezt nem bírta elfelejteni és azt akarja, hogy lejátszanak még egy menetet. És mivel engem hisz a nővéremnek csak idők kérdése, hogy letámadjon. Remélem legalább előtte hajlandó beszélni is, mert nem szeretnék meghalni. Más információk majd pm-ben.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: Keresem… Csüt. Aug. 23, 2012 5:26 am
Keresem… … a drága nővérem
Név: Delilah Marslo Kor: 18 Faj: ember Évfolyam: 4. évfolyam Nem: nő Kinézet: pb szerint Jellem: kedves és szeretett teljes. imád engem és néha már túlságosan is félt Kapcsolat: nagyon jó, persze azért néha mi is civakodunk Play by: Selena Gomez Egyéb: -
Megérkezett *-*
A hozzászólást Ted Marslo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 24, 2012 12:30 am-kor.
Halálfaló
Lucas J. Glasia
Hozzászólások száma : 12 Regisztráció : 2012. May. 29. Kor: : 37 Tartózkodási hely : talán pont a hátad mögött
Tárgy: Re: Keresem… Szer. Aug. 22, 2012 7:30 am
Keresem… …az öcsémet
Név: Alexander Glasia Kor: 19 Faj: vérfarkas Nem: férfi Kinézet: pb szerint Jellem: mindig is ő volt a jófiú a családban, így teljesen az én ellentétem Kapcsolat: eleinte jó volt, de miután kezdtem gonosz lenni, egyre romlott a kapcsolatunk. már vagy egy éve nem beszéltünk, de nem igazán hiányolom Play by: Paul Wesley Egyéb: megkapta a szobámat otthon, és megtalálta a halálfaló létemmel kapcsolatos pár dolgot. Nagyon kiakadt rám, és Storn-ba tart, hogy lecsesszen és megkérdezze hogy képzeltem ezt. Fontos, hogy nem Torn-ba járt/ jár, hanem a Roxfortban végzett ás tanult
2. évfolyam
Pixie Mart
Hozzászólások száma : 14 Regisztráció : 2012. Apr. 09. Kor: : 29 Tartózkodási hely : Torn iskola
Tárgy: Re: Keresem… Szer. Aug. 22, 2012 6:48 am
Keresem…
… a legjobb barátnőm
Név: Emy _____ Kor: 17 Faj: ember Évfolyam: 3. Nem: nő Kinézet: pb alany szerint Jellem: ugyan olyan mértékben gonosz mint én, de persze velem kedves, mert a legjobb barátnők vagyunk Kapcsolat: a legjobb barátnőm, egyedül egymással vagyunk kedvesek. Mindent megosztunk és minden titok nyílt kettőnk között. Szinte mindent együtt csinálunk, persze misem nőttünk annyira egymáshoz Play by: Jessica Sula (mindenképp) Egyéb: -
… a pasimat
Név: Marco ______ Kor: 17 Faj: ember Évfolyam: 3. Nem: férfi Kinézet: pb szerint Jellem: kissé undok és gonosz, bár nem olyan mint én. (többi vonás alkotóra bízva) Kapcsolat: ő a barátom, de nem azért járunk, mert szeretjük egymást, hanem azért mert népszerűek vagyunk, és együtt szétválaszthatatlan párt alkotunk akik a suli királya és királynője. Persze nekem fogalmam sincs arról, hogy az 1 év járás közben belém szeretett. Play by: Sean Teale (alku képes vagyok) Egyéb: -
… és Aaront, aki folyton az agyamra megy
Név: Aaron ____ Kor: 18 Faj: ember Évfolyam: 4. Nem: férfi Kinézet: pb alany szerint Jellem: kedves és jó fej, mindenki szereti. Humoros és segítő kész. (többi alkotóra bízva) Kapcsolat: Egyszer oda jött hozzám az udvaron, és azóta sem szál le rólam. Persze most már én is bekeményítettem és mindig a fejéhez vágok valamit. persze nekem fogalmam sincs róla, hogy megtetszettem neki és ezért piszkál. Bár nem mondom, nekem is tetszik a látvány mikor ránézek. Play by: Oliver vagy James Phelps (szó nélkül cserélhető) Egyéb: Luke Brooks egyik barátja, akivel sokszor lóg együtt
A hozzászólást Pixie Mart összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 23, 2012 7:52 am-kor.
4. évfolyam
Elie Moon
Hozzászólások száma : 60 Regisztráció : 2012. Jan. 20. Kor: : 31 Tartózkodási hely : Torn iskola
Tárgy: Re: Keresem… Csüt. Május 10, 2012 6:06 am
Név: Davy Morte (nem ragaszkodom hozzá egyáltalán) Kor: 20 (mindenképpen) Faj: mindegy (és tőlem még halálfaló is lehet) Nem: férfi Kinézet: az avatar alany szerint Jellem: kedvesnek nem mondható, inkább undok, önző éd kihasználja a legtöbbször az embereket, a külseje sokat számít neki (és kissé Isteníti magát) Kapcsolat: ex, de hirtelen és váratlanul vissza akar szerezni, amit csupán önző okokból tesz Play by: Orlando Bloom (ragaszkodom bár ha tudsz jobbat…) Egyéb: jelentkezést pm-ben várok, nem érdekel, hogy valaki frissen alkotja meg vagy multi karakterként csak egy a lényeg, hogy legyen a drága ex. Elismétlem még egyszer: JELENTKEZÉS PM-BEN (multi karakter és teljesen új felhasználó esetén is!!!)
Köszönöm, elkelt! Hálás vagyok a drága megalkotónak =)
A hozzászólást Elie Moon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 22, 2012 5:48 am-kor.
Admin
Anolia Torn
Hozzászólások száma : 254 Regisztráció : 2012. Jan. 18. Kor: : 33 Tartózkodási hely : Traws sziget
Tárgy: Keresem… Szomb. Ápr. 28, 2012 10:03 pm
Ide kirakhatsz egy hirdetést ha valaki nagyon hiányzik a karaktered életéből.