4. évfolyam
Miriam Johnson Hozzászólások száma : 54 Regisztráció : 2012. Jan. 25. Kor: : 31 Tartózkodási hely : Torn Varázsló iskola
| Tárgy: Miriam Johnson Kedd Feb. 21, 2012 5:09 am | |
| Miriam Grace Johnson ALAPOK Teljes név: Miriam Grace Johnson Használt név: Miriam Johnson Becenév: Miri,Johnson 2 Születés: 1996.június 20., Anglia Kinézet: Se nem rövid se nem hosszú szökés barna haja van, amit naponta min. fél órát fésül. Nagyon ügyel a kinézetére, mert nagyon zavarja, ha valami nem tökéletes. Szeme ugyan olyan színű, mint bátyáé, azaz ég-kék. Vékony testalkatán minden ruha remekül áll. Ruhákban mindent bevállal, csak jól nézzen ki. Általában azért az eseményhez illően választja öltözetét. Nem gyakran sminkel, csak ha úgy tartja kedve. Jellem: Nagyon nyitott és barátságos. Eléggé társasági ember néha kényszert érez arra, hogy idegenek csevegésébe szóljon bele, ami nagyon a nem jó tulajdonságai közé tartozik. Gyakran meggondolatlan, ami sokszor bajba és kellemetlen helyzetekbe sodorja. Nem mondanám túl bizalmatlannak, de elég megfontolt és óvatos. Kedves, de ha valakit nem szeret azt általában az illető tudtára is adja. Amúgy nagyon érzékeny, ha a külsejéről van szó. Faj: ember Nem: nő CSALÁD Anya neve: Elisabeth (Casidy) Johnson Apja neve: Robert Eric Johnson Testvér: Ryan Jake Johnson
EDDIG
Nem rég múltam el 18 éves. Csak úgy repül az idő, szinte tegnap volt mikor megszülettem. Anya szerint én mindenkinek csak boldogságot hoztam az életébe. Bár szerintem ez nem igaz inkább csak neki. Mindig is attól félt, hogy Eric elhagyja. Az, hogy én megszülettem egy amolyan biztonságérzetet adott neki. Így ha el is hagyná, akkor is marad valami kapcsolat köztük. Talán ez volt az oka annak, hogy sohasem szerette Jakeit. Már-már túlzottan is féltett tőle, amit persze Jake is érzett. Én tökéletesnek tűnő családban nőttem fel. Meg volt minden anyagi hátterem a legszebb ruhákban jártam a legmodernebb cuccokkal, de van, amit akkor sem lehet megváltoztatni. Az a szeretet, amit gyerekként kaptam az anyámtól az idők során már átalakult. Olyas fajta érzésem volt mintha egy bábu lennék, ami csak azért jó, mert irányítani lehet. Jake iránt érzett utálatát általam töltötte ki. Eltiltott minket egymástól és ez egészen addig a napig tartott, amíg meg nem történt azaz incidens. Az után már talán rájött, hogy nem tud minket elválasztani és nem is próbálkozott annyit és onnantól már minden olyan jó lett és még mindig az is. És azóta a Torn varázsképzőbe járok ahol Jake az igazgatóhelyettes és nagyon örülök, hogy végre a közelében lehetek.
EGYÉB
Tervei: Végezni a sulival Hobbik: pihenés, evés Pálca: 11 hüvelyk,1 szál véla haj,eperfa Egyéb:-
A hozzászólást Miriam Johnson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 01, 2012 6:21 am-kor. |
|
Admin
Anolia Torn Hozzászólások száma : 254 Regisztráció : 2012. Jan. 18. Kor: : 33 Tartózkodási hely : Traws sziget
| Tárgy: Re: Miriam Johnson Szer. Feb. 22, 2012 3:18 am | |
| Nagyon jó lett, néhány apró hiba volt de azt korrigáltam. Az előtörténeted lehetett volna hosszabb, is de így is jó.
A KARAKTER ENGEDÉLYEZVE! |
|