Valaki akar bármilyen aláírást vagy avatar képet? Mert ha igen írjon ide, vagy írjon egy pm-et és csinálok neki azt, amit szeretne
Tanár
Kirley McCormack
Hozzászólások száma : 11 Regisztráció : 2012. Sep. 21. Kor: : 38 Tartózkodási hely : Torn
Tárgy: Re: Csevegő Csüt. Okt. 25, 2012 2:08 am
Pszichólingvisztikán ülök és a megakadásjelenség-korpuszok vizsgálata kapcsán Freudi elszólásokra való kísérletekről beszéltünk, inkább röhögtünk. Félelmetes az emberi agy komolyan mondom Nem tudom mennyire fogjátok élvezni, de íme a kísérlet, ami minket jókedvre derített. Fogadjátok szeretettel:
A kísérleti személyeknek azt mondták, hogy a képernyőn megjelenő szópárok olvasása közben valamikor áramütés éri őket – természetesen az áramütés elmaradt, de a „fenyegetés” által kiváltott izgalmi állapot megnövelte a hibák számát, amelyek közül jó néhány az árammal volt kapcsolatos (fázós rémek helyett rázós fémeket olvastak). Bebizonyították azt is, hogy a szexuális izgalmi állapot ilyen „témakörű” nyelvbotlásokat eredményez – a vonzó hölgy láttán megnıtt az ilyen típusú elszólások száma (szeresd a kekszet helyett keresd a szexet) (Motley 1985).
Keresd a szexet, mi?! ><
Admin
Anolia Torn
Hozzászólások száma : 254 Regisztráció : 2012. Jan. 18. Kor: : 33 Tartózkodási hely : Traws sziget
Hozzászólások száma : 13 Regisztráció : 2012. Apr. 10.
Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Ápr. 30, 2012 10:48 pm
Anolia Torn írta:
Merian Goldwin írta:
Most vettem észre, hogy én lettem a hónap női karaktere. Köszi, hogy engem választottatok, ígérem, hogy nem bánjátok meg. És milyen mosolygós képet találtatok hozzá.
Nincs mit így jött ki a szavazás ^^ Hát a képet ki tudom cserélni ha akarod de hirtelen csak ezt találtam XD
Nekem ez is tetszik. Kíváncsi lennék, milyen képek vannak még rólam(?).
Admin
Anolia Torn
Hozzászólások száma : 254 Regisztráció : 2012. Jan. 18. Kor: : 33 Tartózkodási hely : Traws sziget
Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Ápr. 30, 2012 10:43 pm
Merian Goldwin írta:
Most vettem észre, hogy én lettem a hónap női karaktere. Köszi, hogy engem választottatok, ígérem, hogy nem bánjátok meg. És milyen mosolygós képet találtatok hozzá.
Nincs mit így jött ki a szavazás ^^ Hát a képet ki tudom cserélni ha akarod de hirtelen csak ezt találtam XD
1. évfolyam
Merian Goldwin
Hozzászólások száma : 13 Regisztráció : 2012. Apr. 10.
Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Ápr. 30, 2012 10:27 pm
4. évfolyam
Elie Moon
Hozzászólások száma : 60 Regisztráció : 2012. Jan. 20. Kor: : 31 Tartózkodási hely : Torn iskola
Tárgy: Re: Csevegő Szer. Feb. 29, 2012 8:52 am
Sziasztok!! Mivel mindenki kuksol hát gondoltam én beköszönök.
Admin
Anolia Torn
Tárgy: Csevegő Pént. Feb. 24, 2012 2:38 am
Szerintem értelem szerű, hogy itt mit lehet csinálni. Hát csak annyit mondok: Értelmes dolgokról beszélgessetek!