Admin
Anolia Torn Hozzászólások száma : 254 Regisztráció : 2012. Jan. 18. Kor: : 33 Tartózkodási hely : Traws sziget
| Tárgy: Jake Johnson Vas. Feb. 19, 2012 12:33 am | |
| Ryan Jake Johnson ALAPOK Teljes név: Ryan Jake Johnson Használt név: Jake Johnson Hogyan ejtsd a nevem: rájen dzsék dzsonzon Születés: (hely és idő pont) Átváltoztatása: London, egy sikátor 2006. október 13. Kinézet: 185 cm magas jó kiállású férfi. A haja szökés barna. Szeme ég-kék színű. A teste edzett és izmos. Ruhái kicsit néha furcsának tűnhetnek de hát ő is az, de ez őt nagyon nem érdekli. Külseje ápolt és rendezett. Jellem: Elég komoly és határozott. Természetétől fogva nagyon zárkózott és nem valami társasági ember. Saját véleményt nyilvánít, ami nem mindig előnyös tulajdonság. Nem igen szereti a változásokat és gyakran ezt nem is fogadja el. Nem túl jó emberismerő, általában a külső alapján ítél. Nagyon kevés barátja van ennek oka, hogy nagyon bizalmatlan és nem sok mindenki bírja ki mellette. Ha valaki jobban megismeri, tudja, hogy azért nem olyan veszett ügy. Faj: Vámpír Nem: Férfi Rang: Tanár Vér: Aranyvérű CSALÁD Anya neve: igazi: Merian Blanchett, mostoha: Elisabeth (Casidy) Johnson Apja neve: Robert Eric Johnson Testvér: Miriam Johnson,Brian Blanchett EDDIG 23 éve, hogy világra jöttem. Néha magam sem tudom, hogy miért születtem meg. Hiszen soha nem kellettem senkinek. Éppen, hogy kijöttem anyámból már is csak bajt hoztam. Nem habozott sokat, hogy elhagyjon. Oda dobott apámnak, aki már azt is elfelejtette, hogy ki is ő. Anyám 9 hónappal és két nappal a születésem előtt volt apámmal, akinek csak éppen egy futó kalandot jelentett. Csak, hogy ennek a „futó” kalandnak lettem én a következménye. Ericnek (az apámnak) azonban az én születésemkor már volt felesége (Elisabeth Casidy). Elisabeth lett az én mostohám. Bár ő szerinte én voltam egy átok a családra. Mindig is tartott tőlem. A berögzülése volt, hogy maga vagyok a sátán, aki csak azért él, hogy tönkre tegyem az életét. Anyám (Merian Blanchett) soha sem jött vissza, elment és engem ott hagyott. Amint 5 éves lettem Elisabeth elszántan próbálta elérni, Ericnél, hogy legyen egy közös gyerekük. Talán azért mert féltékeny volt Merianre, hogy nekik lett gyerekük. De mindenesetre elérte célját mielőtt betöltöttem volna a 7. életévemet megszületett Miriam. Mindenki körbe rajongta őt. Egy percre sem tévesztette őt szem elől senki sem. Mikor meg akartam fogni akkor Elisabeth nem engedte. Mindig is féltette őt tőlem és rettegett, hogy ártani akarok neki. Ez csak fokozódott mikor Miriam egyszer úgy 2-3 éves korában bújócskázni akart és elbújt. Fél napig keresték és végül az ágyam alatt találták meg ahol is elfáradhatott és elaludt. Apám onnantól elhitte Elisabeth félelmét. Sokáig tűrtem egészen 16 éves koromig. Olyan dühös lettem, hogy olyat mondtam, amit már rég ki akartam mondani csak nem tudtam. Mikor haza jöttem, mert éppen szünet volt a varázs suliban Miriam nagy örömmel szaladt le, hogy üdvözöljön, amikor hirtelen megfogta az anyja megfogta a kezét és visszarántotta. Ám Miri nem hallgatott rá és ezért Elisabeth olyan dühös lett, hogy majd felrobbant. Annyira elegem lett, hogy varázsoltam. Méghozzá elintéztem, hogy ne tudjon beszélni. Majd úgy leordítottam, hogy a végén Eric jött le és vetett véget a vitának. Azután a nő még jobban utált engem, de egyszerűen már annyira félt tőlem, hogy nem mert tenni semmit.. Amint tudtam elmentem onnan és a saját lábamra álltam. Ez persze nem volt olyan egyszerű. Londonban egy saját lakást béreltem, de persze nem volt olyan, mint Ericnél. Az életem azonban teljesen megváltozott mikor 6 éve haza fele egy sikátorban rám támadott egy vámpír. Nem tudom ki volt csak annyit tudok, hogy hogy nézett ki. Azóta vámpírként élek és emberekre vadászok. Most a Torn varázsképzőbe vagyok tanár. Ez azért is jó, mert a húgom is ide jár, így vele is többet vagyok. EGYÉB Tervei: Megkeresni az anyját Hobbik: vérszívás Pálca: 11 hüvelyk, sárkány szívizomhúr, eperfa Más információk: szemüveges, de inkább kontaktlencsét használ Állatok: Egy beszélő macska!(Bubi)
A hozzászólást Anolia Torn összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 23, 2012 3:02 am-kor. |
|
Házvezető
Emma Danayt Hozzászólások száma : 14 Regisztráció : 2012. Mar. 18. Kor: : 35 Tartózkodási hely : Storn falu
| Tárgy: Re: Jake Johnson Vas. Okt. 21, 2012 5:24 am | |
| |
|